Natuurgeneeskundig centrum Namaskar

Start Wat is Namaskar Informatie Disclaimer

Start
Omhoog

De kosten

De Reiki cursus
De Reiki 1 en 2 cursus kosten beide € 150,-- Daarbij zit alles inbegrepen, zoals de lunch, je certificaat en je cursusmateriaal. Ook aan het kennismakingsgesprek vooraf zijn geen kosten verbonden. Na de cursus maken we ook meestal een afspraak voor een evaluatie bijeenkomst. Het is heel leuk om na een week of zes dan nog eens alle ervaringen met elkaar uit te wisselen. Ook aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Reiki 3a, kost € 150,-- en van Reiki 3b zijn de kosten per dagdeel € 100,-- Uit hoeveel dagdelen Reiki 3b bestaat is afhankelijk van de voorkennis die je al hebt. Kijk voor verdere bijzonderheden bij
Reiki 3.
Voor de kindercursus Reiki 1 zijn de kosten € 136,50 Voor de kindercursus is een Reiki boekje voor kinderen gemaakt. Hierin staat alles op het niveau van de kinderen beschreven, maar ook staan er teksten in voor de ouders. Bij de kindercursus is er na afloop ook een “officiλle” diploma uitreiking waarbij de ouders aanwezig mogen zijn. En bij een prijsuitreiking hoort een cadeautje, dus de kinderen krijgen bij hun certificaat nog een kleinigheidje.
Voor wat oudere kinderen (zo rond de 13 jaar) is er nu ook de Reiki 2a cursus. In deze cursus leren kinderen werken met het afstandssymbool. Deze cursus is 1 dagdeel en kost € 75,--
Een Reiki behandeling
De kosten van een Reiki behandeling zijn € 25,-- Alle behandelingen worden na elk consult contant afgerekend.

Overzicht kosten:
Reiki 1 cursus € 150,--
Reiki 2 € 150,--
Reiki 3a cursus (2 dagdelen) € 150,--
Reiki 3b, per dagdeel € 100,--
Reiki 1 voor kinderen € 136,50
Reiki 2a voor kinderen € 75,--
Reiki behandeling € 25,--
Reiki oefenavond € 5,--

Sommige bedrijven vergoeden een cursus zoals Reiki. Vraag er eens naar bij de personeelsafdeling.

Lid van de personeelsvereniging?
Iedereen die lid is van de personeelsvereniging van het UMCG of Lentis krijgt 10% korting op een Reiki 1 of Reiki 2 cursus en ook 10% korting op een Reikibehandeling.
Neem je lidmaatschappasje dan even mee.

 

 

Start Omhoog
 

Copyright © 2007 Natuurgeneeskundig Centrum Namaskar

Laatst bijgewerkt: 15 november 2009