Natuurgeneeskundig centrum Namaskar

Start Wat is Namaskar Informatie Disclaimer

Start
Omhoog

Reiki oefenavonden

Regelmatig wordt er van 19.30 uur tot 22.00 uur een Reiki oefenavond gehouden. De bedoeling van deze avond is om ervaringen en energie met elkaar te delen. De invulling van zo’n avond kan verschillen naar de behoefte van de aanwezigen. Een vast onderdeel van de avond is in ieder geval een korte meditatie en de groepsbehandeling, je kunt dan behandelingen geven en ontvangen van elkaar.
Voor de bijeenkomst wordt een financiële bijdrage voor de onkosten van € 5,00 van je gevraagd. Je moet van te voren even doorgeven of je komt. Er is namelijk een wachtlijst voor de oefenavond.

 

Reiki cirkel
Een Reiki cirkel is een groep mensen die op een afgesproken tijdstip Reiki of licht en liefde, naar een bepaald persoon of een gezamenlijk doel sturen. Een verzoek hiervoor wordt vaak vanuit de Reiki-groep gedaan, bijvoorbeeld bij Reiki oefenavonden. Vaak wordt er dan Reiki verstuurd naar een Reiki “collega” of familie en vrienden. Iedere zondagavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur wordt door leden van de groep Reiki gestuurd naar de personen of doelen die op de lijst staan. De energie die op deze wijze verzonden wordt is heel hoog en de resultaten die dit teweeg brengt zijn voor alle deelnemers altijd heel bijzonder.

Ook zijn er landelijk- of zelfs op wereld niveau cirkels gestart. Een aantal wil ik hier noemen en een ieder die de behoefte voelt, uitnodigen om aan de cirkels deel te nemen:

  • wereldvrede: elke zondag van 18.00 tot 18.15 uur

  • ondersteuning van de natuur: elke woensdag om 22.00 uur

  • heling van de aarde: 31 december om 12.00 uur en iedere laatste dag van de maand om dezelfde tijd. Deze cirkel is 31 december 1986 gestart en er deden meer dan 41 miljoen mensen aan mee.

Heb je nog vragen, opmerkingen of mis je nog informatie op deze website, dan kun je mij altijd mailen.


 

 

Start Omhoog
 

Copyright © 2007 Natuurgeneeskundig Centrum Namaskar

Laatst bijgewerkt: 15 november 2009