Natuurgeneeskundig centrum Namaskar

Start Wat is Namaskar Informatie Disclaimer

Start
Omhoog

Reiki 2

Mocht je verder willen met Reiki dan kan je, drie maanden na je eerste inwijding, deelnemen aan de Reiki 2 cursus. Voorwaarde is wel dat je in de drie maanden ook veel met Reiki bezig geweest bent.

Tijdens de Reiki 2 cursus ontvang je twee inwijdingen. Door de inwijding in de tweede graad wordt je energie op een hogere trillingsfrequentie gebracht. Bovendien wordt er grote invloed uitgeoefend op het derde oog ofwel de zesde chakra, waardoor de intuļtieve vermogens kunnen toenemen.
Tijdens de cursus gaan we werken met de drie symbolen die bij de tweede graad horen. Met behulp van deze symbolen kun je de Reiki energie versterken, leer je hoe je op afstand Reiki kunt sturen en hoe je Reiki kunt gebruiken bij een mentale behandeling.

De Reiki 2 cursus bestaat uit twee dagdelen. De cursus wordt op twee avonden door de week gegeven, met ongeveer een week of twee tussenruimte. De avonden starten om 19.30 uur en eindigen om 22.00 uur.

Na afloop van de cursus ontvang je een Reiki 2 certificaat en een boekje, waarin alles wat we tijdens de cursus besproken hebben beschreven staat.

 

De reikibrug.

 

Start Omhoog
 

Copyright © 2007 Natuurgeneeskundig Centrum Namaskar

Laatst bijgewerkt: 15 november 2009