Natuurgeneeskundig centrum Namaskar

Start Wat is Namaskar Informatie Disclaimer

Start
Omhoog

Reiki 1

Een Reiki 1 cursus bestaat uit vier dagdelen. Op elk dagdeel ontvang je een Reiki inwijding.
Verder leer je in de cursus hoe je jezelf een Reiki behandeling kan geven en hoe je anderen een korte behandeling of een volledige behandeling kan geven. Je krijgt tips en er wordt kort ingegaan op onderwerpen zoals aura's en chakra’s.

Er wordt tijdens de cursus dagen veel geoefend en ook is er voldoende ruimte tot het stellen van vragen. Tijdens de cursus ontstaat er meestal een hechte band bij de deelnemers en de sfeer is vaak heel open en liefdevol naar elkaar toe. Een Reiki 1 cursus is een hele bijzondere ervaring voor alle deelnemers.
 
De dagdelen worden meestal op twee avonden en een hele dag gegeven. De cursusavonden zijn van 19.30 uur t/m ± 22.00 uur. De cursussen zijn meestal op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag de hele dag. Een dagcursus start om 9.00 uur en eindigt zo rond 15.30 uur.
Een Reiki 1 cursus wordt in groepjes van ten hoogste zeven deelnemers gegeven. In overleg zijn verschillende varianten en tijden mogelijk.

Na afloop van de cursus ontvang je een Reiki 1 certificaat en documentatie waarin alles beschreven staat wat in de cursus besproken is.

 

Start Omhoog
 

Copyright © 2007 Natuurgeneeskundig Centrum Namaskar

Laatst bijgewerkt: 15 november 2009