Natuurgeneeskundig centrum Namaskar

Start Wat is Namaskar Informatie Disclaimer Agenda

Start
Werking en gebruik
1e hulp remedie
Remedies op naam
Remedies op klacht
Bestellen

Wat zijn bloesemremedies
Bloesemremedies worden gemaakt uit de bloemen van wilde planten, struiken of bomen. Door middel van de zon of door koken wordt de energie van de bloemen op het bronwater overgebracht.

Bloesemremedies zijn natuurlijke producten, ze zijn onschadelijk, werken niet verslavend en veroorzaken geen bijwerkingen.

Als je niet de juiste bloesem zou kiezen, dan zal deze in je lichaam ook niets doen, eenvoudig omdat er geen “kwaal” is waarmee de bloesem aan het werk zou kunnen.

Prepareren

Absoluut onschadelijk
Bloesemremedies zijn absoluut onschadelijk, iedereen kan ze zonder meer gebruiken. Baby’s, dieren en zelfs planten hebben er baat bij. Ook tijdens de zwangerschap kun je remedies zonder problemen in nemen Ze zijn volkomen veilig in het gebruik en je kan nooit een overdosis nemen.

Bloesemremedies kan je zonder risico naast alle andere geneesmiddelen gebruiken, zij zullen de werking hiervan alleen maar ten gunste beïnvloeden.


Brunel

 

Verschillende soorten bloesemremedies

Er zijn in de loop der jaren verschillende remediesets op de markt gekomen. De bekendste is wel de Bachremedies die ontwikkeld zijn door dr. Edward Bach uit Engeland. Daarnaast zijn er o.a. de Healing Herbs, de F.E.S. remedies, de Alaska-remedies en nog vele anderen.

Ik heb zelf ook een heel aantal eigen remedies geprepareerd. Er wordt wel gezegd dat de remedies van de planten die in je eigen omgeving groeien beter op jouw energie niveau afgestemd zijn en daardoor hun werk ook beter doen. Bovendien zijn deze remedies uit een schone omgeving afkomstig, met de hand gemaakt en niet aan transport etc. blootgesteld. De resultaten van de eigen remedies zijn heel erg goed. De eigen eerste hulp remedie is al door velen getest en de resultaten zijn heel bijzonder.

Op deze site vind je een beschrijving van mijn eigen bloesemset de Namaskar remedies

 

 

Start Werking en gebruik 1e hulp remedie Remedies op naam Remedies op klacht Bestellen
 

Copyright © 2007 Natuurgeneeskundig Centrum Namaskar

Laatst bijgewerkt: 15 november 2009